Ladataan...
Klassinen kurkkusäilöteseos, jolla valmistat kätevästi perinteiset maustekurkut
Valmistusmaa
Allergeenit
Sinappi
Ainesosat
Suola (EU), SINAPINSIEMEN, maustepippuri, säilöntäaine (natriumbentsoaatti 5%), valkosipuli, piparjuuri
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytys kuivassa, huoneenlämmössä
Käyttöohje
1. Huuhtele kurkut, tilli, piparjuuri ja herukanlehdet. 2. Leikkaa kurkut viipaleiksi. 3. Keitä vedestä, etikasta, ja sokerista mausteliemi. 4. Laske kurkkuviipaleet hetkeksi kuumaan liemeen ja nosta ne pois. 5. Lado kaikki ainekset tölkkeihin. 6. Kiehauta liemi uudelleen ja lisää säilöte. 7. Kaada säilöteliemi ainesten päälle peittäen ne. Sulje tölkit ja anna maustua n. 2 viikkoa viileässä.
Ladataan...