Ladataan...
Tuotetiedot
Tempura-marinoidut nuggetit kalanpaloista. Pakkauksessa on n. 11 kpl. Kalassa voi olla yksittäisiä ruotoja.
Peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän…
Valmistusmaa
Ainesosat
AINESOSAT: ALASKANSEITI 60 %, VEHNÄJAUHO , vesi, rapsiöljy, VEHNÄTÄRKKELYS , maissijauho, suola, sertifioitu palmurasvajauhe, nostatusaineet (E 450, E 500, E 503), dekstroosi, SINAPPIJAUHE , hiivauute, paprikauute, aromi, hiiva. Alaskanseidin pyyntialue: Tyynimeri, luode tai Tyynimeri, koillinen (FAO 61 tai 67).
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: -18°C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Uunissa: Kuumenna uuni 220°C:een (kiertoilmauuni 200°C). Laita jäiset nugetit leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunin keskitasolla n. 15 min, kunnes panerointi on ruskistunut kullanruskeaksi. Airfryer: Laita jäiset nugetit kylmään paistokoriin. Käynnistä airfryer. Aseta lämpötilaksi 180°C ja paistoajaksi 10 min. Ravistele koria valmistusajan puolivälissä. Isoja annoksia valmistettaessa paistoaika voi olla pidempi.