Hyppää sisältöön
Tuotteet
Dr. Oetker Ristorante al Salame Vegano pakastepizza 295 g

Dr. Oetker Ristorante al Salame Vegano pakastepizza 295 g

Kaikki Ristorante-tuotteet
~3,60 €
12,20 €/kg
Tuotetiedot

Ristorante al Salame Vegano on vegaanipizza, jossa on täytteenä runsaasti vegaanista herneproteenipohjaista salaminkaltaista valmistetta ja…

Valmistusmaa

Saksa

Allergeenit

Maito, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Soijapavut, Sinappi, Vehnä

Ainesosat

VEHNÄJAUHO, 15% tomaattisose, 13% kookosöljypohjainen pizzaraaste (vesi, muunnettu perunatärkkelys, kookosöljy, merisuola, väri (karotenoidit), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo)), 11% vegaaninen herneproteiinisalami (vesi, rapsiöljy, herneproteiini, härkäpapuproteiini, sokeri, dekstroosi, väkiviinaetikka, sitruunamehujauhe, sakeuttamisaineet (karrageeni, konjak, metyyliselluloosa, kalsiumsulfaatti), tärkkelys, pellavansiemenjauhe, suola, värjäävät elintarvikkeet (punajuurimehutiiviste, sarviapilauute, paprikamehutiiviste), mausteet, aromi), vesi, 7,7% tomaattipyre, rapsiöljy, hiiva, suola, sokeri, extra virgin oliiviöljy, oregano, basilika, paprika, pippuri, persilja, Saattaa sisältää: (SOIJAA, SINAPPIA, MAITO)

Valmistaja

Dr. Oetker Suomi Oy

EAN

4001724043393
Ominaisuudet

Säilytysohje

Säilytys -18 °C

Käyttöohje

Valmistusohje: 1) Esilämmitä uuni. Sähkö 220 °C, Kiertoilma n. 200 °C, Kaasu 4. 2) Poista pakkaus ja suojakääre. 3) Paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 10-12 min.

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
1004 kJ / 240 kcal
12%
Rasvaa
10 g
14,29%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
3,8 g
19%
Hiilihydraattia
31 g
11,92%
Hiilihydraattia, joista sokereita
3,2 g
3,56%
Ravintokuitua
2,5 g
Proteiinia
4,8 g
9,6%
Suolaa
1,2 g
20%

Ladataan...