Ladataan...
Tuotetiedot
Fazer Gluteeniton Pullataikina on vaivaton tapa valmistaa uunituoreita leipomuksia. Tuote on erittäin monikäyttöinen ja soveltuu erinomaisesti…
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Maito, Seesaminsiemenet, Sinappi, Kaura
Ainesosat
vesi, KANANMUNA, sokeri, muunnettu tärkkelys (tapioka), riisijauho, laktoositon VOI, maissijauho, perunahiutale [peruna, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450)], laktoositon MAITOJUOMA, hiiva, aromit (vanilja, vanilliini), kardemumma, nostatusaineet (E450, E500), jodioitu suola, emulgointiaine (E475, E471), sakeuttamisaine (E415), kasvikuidut (psyllium, peruna, bambu). SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ GLUTEENITONTA KAURAA, SINAPINSIEMENIÄ JA SEESAMINSIEMENIÄ.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytettävä alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
KÄYTTÖOHJE: Sulata taikina jääkaapissa yön yli tai huoneenlämmössä noin 2h. Vaivaa taikina ja muotoile tangoksi, käytä apuna gluteenitonta jauhoseosta. Jaa tanko kuuteen osaan ja muotoile. Anna kohota n. 30 min. leivinliinan alla. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225 °C uunin keskitasossa n. 10 min. Voit valmistaa pullataikinasta erilaisia pullia ja pullapohjaisia piiraita.