Ladataan...
Runsaskuituiset ja proteiinirikkaat kidneypavut sopivat salaatteihin, pataruokiin ja keittoihin. Miedon makunsa puolesta kidneypavut sopivat hyvin…
Valmistusmaa
Allergeenit
Maito, Pähkinä, Seesaminsiemenet, Mantelit
Ainesosat
kidneypapu luomu. Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään PÄHKINÖITÄ, MANTELEITA, SEESAMINSIEMENIÄ, MAITOPROTEIINIA JA GLUTEENITONTA KAURAA.
Valmistaja
EAN
Käyttöohje
Huuhtele pavut ja liota vähintään 12 tuntia runsaassa vedessä. Keitä ensin 10 minuuttia ja valuta. Lisää uusi vesi ja keitä noin tunnin ajan. Anna papujen jäähtyä omassa keitinvedessään ennen kuin kaadat veden pois. Papuja ei saa syödä käsittelemättöminä.
Ladataan...