Ladataan...
Raaka kampasimpukanliha, pakaste.
Valmistusmaa
Ainesosat
raaka KAMPASIMPUKKA (Plactopecten magellaricus) koko 10 - 20, vesi, suola. Glaseerattu vedellä (glaseerausvesi ei sisälly tuotteen painoon). Kasvatettu Yhdysvalloissa.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, Finland s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
SULATUS Pussissaan jääkaapissa yön yli tai kylmässä vedessä välillä kääntäen 1 - 1,5 h. KYPSENNYS: Kuivaa simpukat talouspaperilla. Sivele pinta öljyllä ja mausta halutessasi. Kypsennä paistinpannulla tai grillissä 1 - 2 min/puoli. Liika kypsennys muuttaa rakenteen kumiseksi.
Ladataan...