Ladataan...
Tuotetiedot
Kariniemen kalkkunan fileerulla on rintafileestä valmistettu, verkotettu, uunivalmis rulla. Helppo vaihtoehto juhlapyhien tai viikonloppujen…
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
suomalainen kalkkunanfilee (75 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (bambu), luontaiset aromit, maissidekstroosi, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).
Valmistaja
HKFoods Finland Oy
EAN
6407720020884
Ominaisuudet
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)
Käyttöohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 °C). Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
359 kJ / 86 kcal
4,3%
Rasvaa
1 g
1,43%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
0,2 g
1%
Hiilihydraattia
0,6 g
0,23%
Hiilihydraattia, joista sokereita
0,5 g
0,56%
Proteiinia
18 g
36%
Suolaa
1,1 g
18,33%