Ladataan...
Kariniemen Kananpojan mehevät, karpalo-punaviini -pintamaustetut rintafileet sopivat hyvin juhlapöytään ja parempiin ruokahetkiin. Filee sopii…
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen broilerinfilee (84 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, aromit (mm.punaviini), mausteet (mm. sipuli, mustapippuri, kaneli), maltodekstriini, dekstroosi, karpalojauhe, kasvikuitu (psyllium, herne, sitrus), sitruunajauhe.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)
Käyttöohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä n. 20 min välillä käännellen tai kypsennä ne unissa 220 C° n. 20 min, kunnes ne ovat kypsiä. Airfryerissa 180°C 25 min
Ladataan...