Ladataan...
Kebablihalastut ovat kypsiä ja sellaisenaan valmis lisäke riisin, perunamuusin, ranskan- tai valkosipuliperunoiden kanssa. Kebabliha sopii pitaleivän…
Valmistusmaa
Allergeenit
Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja
Ainesosat
Naudanliha, vesi, mausteseos (sipuli, mustapippuri, valkosipuli, sarviapilauute, chili, aromi, dekstroosi, sakkaroosi), jodioitu suola, perunakuitu, perunajauho, tapiokatärkkelys, naudan proteiini, stabilointiaineet (E450, E451), psyllium. Lihan alkuperämaa: Suomi.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
Nimi: SOK|Postiosoite: PL 35, 00088 S-ryhmä, Finland
EAN
Säilytysohje
Säilytys: -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
Kuumenna jäisiä kebablastuja pannulla ilman rasvaa keskilämmöllä välillä käännellen n. 5-10 min. Tai lämmitä mikroaaltouunissa/uunissa.
Ladataan...