Ladataan...
Tuotetiedot
Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen kypsennystä. Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria ja siirrä se uunivuokaan. Työnnä lihalämpömittari paistin…
Valmistusmaa
Suomi
Allergeenit
Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja
Ainesosat
Naudanliha. Alkuperä: Suomi, Teurastettu: Suomi 62, Leikattu: Suomi 62.
Valmistaja
Snellmanin Lihanjalostus Oy
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
2357318900002
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS alle +6 °C.
Käyttöohje
KYPSENNYS Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen kypsennystä. Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria ja siirrä se uunivuokaan. Työnnä lihalämpömittari paistin keskelle. Kypsennä 125°C:ssa, kunnes sisälämpötila on 60-65°C. Aikaa kuuluu noin 1 ½ tuntia/kg. Anna paistin vetäytyä folioon käärittynä 15-20 min.
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
523 kJ / 125 kcal
6,25%
Rasvaa
4,5 g
6,43%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
1,6 g
8%
Hiilihydraattia
0 g
0%
Hiilihydraattia, joista sokereita
0 g
0%
Proteiinia
21 g
42%
Suolaa
0,1 g
1,67%