Ladataan...
Kymppi Lanttulaatikko valmistetaan suomalaisesta lantusta ja paistetaan arinauunissa matalassa lämmössä hauduttamalla. Kymppi Lanttulaatikko on…
Valmistusmaa
Allergeenit
Maissi
Ainesosat
Lanttu (Suomi), siirappi, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, suola, maustepippuriuute.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytys pakasteena. Säilyy -18 °C:ssa ilmoitettuun parasta ennen -päivämäärään asti. Säilyy sulaneena jääkaapissa (alle +6 °C:ssa) enintään 6 vrk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Käyttöohje
Sulatus jääkaapissa noin 12 tuntia. Kuumennus uunissa ilman kantta +175 °C noin 40 min. Mikroaaltouunissa lautaselle annosteltuna noin 2 min. Kuumennusaika on ohjeellinen.
Ladataan...