Ladataan...
Marinoiduista kirjolohisuikaleista valmistat aterian nopeasti. Kypsennä paistinpannulla n. 5 min. Kastikkeen saat lisäämällä 1 dl ruokakermaa. Käytä…
Valmistusmaa
Allergeenit
Kalat
Ainesosat
KIRJOLOHI 70% (Oncorhynchus mykiss, viljelty, Suomi/Ruotsi/Norja/Tanska), vesi, rypsiöljy, suola, sokeri, mausteet (sipuli, valkosipuli, chili, paahdettu chili, mustapippuri, inkivääri), happamuudensäätöaineet (E326, E262, E330), luontainen aromi, aromit, sakeuttamisaineet (E412, E415), proteiinihydrolysaatti (maissi), säilöntäaineet (E202, E211).
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytys: 0 - 3 °C
Käyttöohje
Paista kirjolohisuikaleet kypsiksi pannulla noin 5 minuuttia välillä käännellen. Lisää ruokakermaa ja kiehauta kastikkeeksi.
Ladataan...