Ladataan...
Herkullinen gluteeniton lasagnelevy, joka on kypsyttyään sopivan ”al dente”. Ei tarvitse esikeittää.
Valmistusmaa
Ainesosat
Maissijauho * , riisijauho * . * = Luomu.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Kuivassa, huoneenlämmössä (15-25 °C).
Käyttöohje
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä pannulla. Lisää proteiini ja ruskista. Lisää raastetut kasvikset, tomaattipyre, mausteet ja maissijauhot. Sekoita huolellisesti. Lisää vesi. Anna hautua n. 10 min. Maista. Laita lasagnevuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä –aloita ja lopeta kastikekerroksella. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Kypsennä n. 30 min.
Ladataan...