Ladataan...
Tuotetiedot
Huolella valmistettuna kuivatut pavut eivät ole lainkaan mauttomia. Pavuissa on paljon ravintokuitua ja kasviproteiinia. Pavut sopivat hyvin…
Valmistusmaa
Ainesosat
Valkoinen luomupapu.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Kuivassa, huoneenlämmössä (15-25 ºC).
Käyttöohje
Pavut sopivat hyvin keittoihin ja pataruokiin ja marinoituina kylmiin salaatteihin. Jauhettuina öljyn ja mausteiden kanssa niistä saa mainion dipin vihanneksille ja lihalle. Liota noin 12 tuntia ja keitä sen jälkeen udessa, raikkaa vedessä noin 40-60 min. Heitä pois sekä liotus- että keitinvesi. Kuivatut pavut sisältävät luontaisesti lektiinejä, jotka saattava aiheuttaa myrkytysoireita. Lektiinit häviävät liotuksen ja keittämisen avulla. Paapuja ei siis tule koskaan syödä keittämättöminä.